Over Orlemans & Orlemans

De eenmanszaak van Henny Orlemans die in 1978 van start ging, werd in 1989 omgezet tot een V.O.F. Orlemans wordt nu gerund door haar zoons Harmen Orlemans en Dirk-Paul Minderhoud.

Orlemans & Orlemans is trots op haar trainers die de theoretische achtergronden van het bedrijf in praktijk brengen. Zij geven de cursisten inzicht in gedrag en de mentale processen die ermee gepaard gaan. Denk daarbij aan cognitie, emotie, motivatie, attitude en werkstijlen.

Door vaardigheidsoefeningen breiden de cursisten hun gedragsrepertoire uit, afgestemd op de dagelijkse praktijk. De trainers hebben aandacht en respect voor de individuele deelnemers. Zij leveren een constante kwaliteit.

“ Wij geven de cursisten
inzicht in gedrag
en de mentale processen die ermee gepaard gaan”

Harmen Orlemans

Door mijn ervaring als trainer en gedragswetenschapper, heb ik een goede basis voor het trainersvak. Ik vind het geweldig om mensen te bewegen tot verandering. Ik wil mensen bewust maken dat persoonlijke ontwikkeling in hun voordeel kan werken. (Gedrags)verandering is een proces dat weerstand met zich mee kan brengen. Ik weet ongedwongen een training te leiden maar ook, met respect, mensen een spiegel voor te houden. Mijn humor, improvisatietalent en enthousiasme komen daarbij goed van pas.

Mijn No nonsense manier van training geven kenmerkt zich het beste door de woorden:

Praktisch. Helder. Motiverend.

Orlemans & Orlemans is aangesloten bij:

Ons bureau is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Opleiders, de Vereniging voor Gedragstherapie, het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de sectie Arbeid en Organisatie. Het bureau is sinds 1994 lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en zijn ook in het bezit van het keurmerk van deze organisatie. Bekijk hier de voordelen van dit keurmerk! Sinds augustus 2010 is Orlemans & Orlemans geregistreerd bij het CRKBO en zijn wij vrijgesteld van BTW.