Incompany training

Orlemans is gespecialiseerd in Incompany Trainingen. Wij stellen het programma samen op basis van specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgevers. Medewerkers krijgen een training die altijd nauw aansluit bij de ontwikkeling van de eigen organisatie. De thema’s die wij tijdens deze maatwerktrainingen behandelen, zijn dan ook zeer divers.

Voordelen

  • Wij leveren maatwerk. De trainingen worden volledig afgestemd op de verwachtingen en leerdoelen van medewerkers en organisatie.
  • Wij zijn voordelig. Incompany trainen is vele malen voordeliger dan medewerkers naar open trainingen sturen. Als er inhouse een zaal beschikbaar is, hoeven er ook geen locatiekosten gemaakt te worden.
  • Wij zijn flexibel. De training kan gepland worden op data die voor de opdrachtgever gunstig zijn. Zelfs in de avonduren!
  • Samen leren versterkt het team! Medewerkers die samen een opleiding gevolgd hebben, ervaren de samenwerking daarna als prettiger en productiever.
“ Wij geven de cursisten
inzicht in gedrag”
Wil je meer informatie over onze incompany programma’s? Vul hier het formulier in. We komen graag vrijblijvend langs om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen!

Wellicht ook interessant voor uw organisatie: