Communicatiecoach

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt voor heel veel zaken in het leven, maar zeker bij het voeren van belangrijke of lastige gesprekken. Denk aan een adviesgesprek, onderhandeling of acquisitiegesprek. De Communicatiecoach app van Orlemans & Orlemans helpt je om goed voorbereid een gesprek in te gaan.

Belangrijk gesprek voorbereiden

Bij de voorbereiding van een belangrijk gesprek denk je misschien al snel aan de inhoudelijke voorbereiding. Het is echter ook belangrijk om in de voorbereiding aandacht te besteden aan je communicatiestijl ten aanzien van je gedragsstijl en die van de ander. De manier waarop jij je in het gesprek gedraagt is namelijk bepalend voor het succes van het gesprek. Wanneer je hier bewust van bent, kun je communicatie afstemmen op het type gesprek én de gedragsstijl van je gesprekspartner.

Tips voor het voorbereiden van een gesprek

In de Communicatiecoach app vind je adviezen en tips voor verschillende soorten gesprekken. Denk hierbij aan tips voor een verkoopgesprek, slechtnieuwsgesprek of adviesgesprek. Daarnaast vind je er ook adviezen voor het geven van feedback, het omgaan met weerstand en het omgaan met conflicten. Deze tips geven je een goede basis voor het effectief voeren van gesprekken.

Persoonlijk gespreksadvies

Ieder mens is anders en communiceert op een andere manier. Na het invullen van de gedragstest stelt de app jouw persoonlijke gedragsprofiel samen. Op basis van je profiel krijg je persoonlijke adviezen en tips omtrent jouw kwaliteiten en valkuilen. 

Download de app

Onze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Zoek in de Apple App Store of Google Play store op ‘Communicatiecoach’ of klik op een van onderstaande buttons.

Communicatiecoach Google Play Store Communicatiecoach Apple App Store

Premium: gesprekspartner inschatten

Met de premium versie van onze app kun je een inschatting maken van de gedragsstijl van je gesprekspartner. Je krijgt dan ook adviezen en tips over zijn of haar behoeften en irritaties bij verschillende gesprektypen. Daarnaast wordt er ook gekeken hoe jullie elkaar ervaren op basis van jullie gedragsprofielen. Met de premium versie ben je dus optimaal voorbereid op het gesprek!

De premium versie van de communicatiecoach app kost eenmalig € 5,-. Via onderstaand formulier kun je een licentie voor de premium versie aanschaffen.

Heb je nog een vraag over onze app, wil je meer weten over de functionaliteiten of heb je een suggestie voor een verbetering? Stuur ons dan een bericht of bel 024-355 58 18

Probeer onze app:
  • 5,49 €