Direct reserveren

Time management

Verdiepend
€ 995,00 vrij van BTW
Reserveer nu

Time management

Tijd wordt vaak ervaren als een schaars en kostbaar goed. Vaak heeft dit tot gevolg dat men zich richt op het halen van de productienormen van vandaag en morgen. Nadenken over wat zinvol is en doelen en prioriteiten stellen, schiet er dan bij in. Tijd is onvervangbaar en verloren als we er een verkeerd of geen gebruik van maken. De training leert efficiënt om te gaan met het schaarse ‘tijdkapitaal’. Het gaat hierbij niet om harder werken maar om slimmer werken gericht op het realiseren van doelen in een aangenaam werkklimaat. Deelnemers krijgen inzicht in de eigen manier van omgaan met tijd en handreikingen voor een specifiek bij ieder passend tijdmanagement.

Een korte training biedt inzicht en handvatten voor het beheer van het eigen tijdkapitaal.

Doel
Efficiënt omgaan met schaars tijdkapitaal. Bewust worden van de eigen wijze van omgaan met tijd en een effectieve organisatie van de eigen werkzaamheden. Persoonlijk positieve effecten bij tijdmanagement. Plezier hebben in het omgaan met tijd.

Doelgroep
De training is ontwikkeld voor de medewerker die geheel of gedeeltelijk zijn/haar eigen werkdag indeelt en tijd als een bepalende factor ervaart zowel voor het realiseren van kwaliteit in de uitvoering als voor de eigen beleving ten aanzien van werkdruk. Groepsgrootte: max. 6 personen.

 

Verdiepend, programma 3 dagdelen

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Time management. Op basis van de theorie maak je een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Het programma bestaat uit 2 aaneengesloten dagdelen en een terugkomdagdeel na 4 weken. In de middag van de eerste dag ga je aan de slag met een acteur voor praktische oefeningen die je gaan helpen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Tijdens het terugkomdagdeel kun je ervaringen uitwisselen met je mede-cursisten en worden oefeningen gedaan afgestemd op ieders individuele behoefte.

Bekijk verkorte training
De volgende onderdelen komen aan de orde:
  • Omgaan met 3 soorten tijdgebrek; kwantitatief, kwalitatief en psychologisch.
  • Het aanbrengen van prioriteiten.
  • Het vermijden van tijdsverspillers.
  • Het handhaven van de prioriteiten naar de ander.

Geplande data

  • 09-09-2020 & 07-10-2020
  • 12-11-2020 & 10-12-2020
Schrijf je hier in

Tijden & locatie:

Bureau Orlemans & Orlemans Nijmegen.
  • Dag 1: 09:00 - 17:00 uur
  • Dag 2: 13:30 - 17:00 uur