Direct reserveren

Coachen

Verdiepend
€ 995,00 vrij van BTW
Reserveer nu

Coachen

Resultaatgericht coachen is erop gericht mensen te faciliteren zodat zij de resultaten kunnen realiseren waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Hierbij staat centraal dat de gecoachte formuleert waar zijn of haar beperkingen liggen en dat hij of zij ook aangeeft hoe deze beperkingen het beste opgelost kunnen worden. Deze oplossingsmogelijkheden zijn niet onbeperkt, het is dan ook aan de coach om de begrenzingen aan te geven ten aanzien van de oplossingen. De vaardigheden van de coach bestaan dan ook met name uit het bevragen van de gecoachte ten aanzien van de belemmeringen en het doorvragen op de oplossingen om te toetsen of dat de oplossing daadwerkelijk de belemmering verhelpt.

Doelgroep
De training is ontwikkeld voor iedereen die iemand coacht en zich wil ontwikkelen als coach. Groepsgrootte: max 6 personen.

 

Verdiepend, programma 3 dagdelen

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Coachen. Op basis van de theorie maak je een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Het programma bestaat uit 2 aaneengesloten dagdelen en een terugkomdagdeel na 4 weken. In de middag van de eerste dag ga je aan de slag met een acteur voor praktische oefeningen die je gaan helpen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Tijdens het terugkomdagdeel kun je ervaringen uitwisselen met je mede-cursisten en worden oefeningen gedaan afgestemd op ieders individuele behoefte.

Bekijk verkorte training
De volgende onderdelen komen aan de orde:
  • Resultaatgericht coachen waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de praktische ervaring van de gecoachte om te komen tot een passende oplossing voor de belemmeringen die deze persoon ervaart.

Geplande data

  • 05-10-2020 & 02-11-2020
Schrijf je hier in

Tijden & locatie:

Bureau Orlemans & Orlemans Nijmegen.
  • Dag 1: 09:00 - 17:00 uur
  • Dag 2: 13:30 - 17:00 uur