Ontwikkelen in tijden van Corona

Het Coronavirus en de daarmee gepaard gaande maatregelen houden ons al een tijd in de greep. Het ziet er niet naar uit dat dat binnen heel korte tijd zal veranderen. We moeten toewerken naar een nieuw normaal waarin afstand houden het devies is. Maar hoe doe je dat als het gaat over communicatie waar verbinding juist zo’n grote succesfactor is?

Het nieuwe verbinden

Dan zoek je naar nieuwe manieren om de verbinding tot stand te brengen! Het is geweldig om te zien hoe mensen elkaar via allerlei kanalen weten te bereiken en nieuwe verbindingen tot stand brengen. Maar deze nieuwe verbindingen vragen ook om nieuwe vaardigheden omtrent communicatie. Online communicatie is wezenlijk anders dan face to face contact en vraagt andere skills van mensen en organisaties. Wij denken daar graag in mee!

Al onze trainingen Corona Proof!

De standaard trainingen die we aanbieden zijn ook als online variant te volgen. We leggen per thema de accenten daar waar jij ze wil hebben. Dit bereiken we door een uitgebreide intake en een op maat gemaakt programma zodat je werkt aan de voor jouw belangrijke leerdoelen. Uiteraard nemen we daarin de uitdagingen mee waar je nu voor staat, zoals het veelal communiceren op afstand. 

Mocht je een programma toch face to face willen volgen dan is dit vanaf 6 mei weer mogelijk. We werken dan met kleine groepjes of individueel zodat we ons kunnen houden aan de richtlijn van het 1,5 meter afstand houden. 

Blijf ontwikkelen!

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van (online) vaardigheidstrainingen, neem dan contact op! Want ook als afstand houden het devies is, helpen wij je om je vaardigheden te ontwikkelen en de beste versie van jezelf te zijn!