papierenpotlood.jpg

"Efficient leren omgaan met je schaarse tijd"
Time management

 

Tijd wordt vaak ervaren als een schaars en kostbaar goed. Vaak heeft dit tot gevolg dat men zich richt op het halen van de productienormen van vandaag en morgen. Nadenken over wat zinvol is en doelen en prioriteiten stellen, schiet er dan bij in. Tijd is onvervangbaar en verloren als we er een verkeerd of geen gebruik van maken. De training leert efficiënt om te gaan met het schaarse ‘tijdkapitaal’. Het gaat hierbij niet om harder werken maar om slimmer werken gericht op het realiseren van doelen in een aangenaam werkklimaat. Deelnemers krijgen inzicht in de eigen manier van omgaan met tijd en handreikingen voor een specifiek bij ieder passend tijdmanagement.

Een korte training biedt inzicht en handvatten voor het beheer van het eigen tijdkapitaal.

 

Doel

Efficiënt omgaan met schaars tijdkapitaal. Bewust worden van de eigen wijze van omgaan met tijd en een effectieve organisatie van de eigen werkzaamheden. Persoonlijk positieve effecten bij tijdmanagement. Plezier hebben in het omgaan met tijd.

 

Doelgroep

De training is ontwikkeld voor de medewerker die geheel of gedeeltelijk zijn/haar eigen werkdag indeelt en tijd als een bepalende factor ervaart zowel voor het realiseren van kwaliteit in de uitvoering als voor de eigen beleving ten aanzien van werkdruk. Groepsgrootte: max. 6 personen. 

Programma's Time management

Locatie: Bureau Orlemans & Orlemans Nijmegen. 

Kort & Krachtig, programma 1 dagdeel (9:00 - 12:30 uur)

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Time management. Op basis van de theorie maak je een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Tijdens het dagdeel training ga je aan de slag met korte, praktische oefeningen die aansluiten op de door jou gemaakte zelfanalyse. 

Data Time management Kort & Krachtig: 

5 maart 2019

18 april 2019

Kosten: 349,00 vrij van BTW, inclusief cursusmateriaal

Verdiepend, programma 3 dagdelen (9:00 - 17:00 uur, 13:30 - 17:00 uur)

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Time management. Op basis van de theorie maak je een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Het programma bestaat uit 2 aaneengesloten dagdelen en een terugkomdagdeel na 4 weken. In de middag van de eerste dag ga je aan de slag met een acteur voor praktische oefeningen die je gaan helpen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Tijdens het terugkomdagdeel kun je ervaringen uitwisselen met je mede-cursisten en worden oefeningen gedaan afgestemd op ieders individuele behoefte.

Data Time-management Verdiepend: 

22 januari 2019 & 5 maart 2019

21 maart 2019 & 18 april 2019

Kosten: 995,00 vrij van BTW, inclusief cursusmateriaal

Schrijf je hier in voor dit programma!