1. 1
  2. 2
  3. 3
Wij zijn betrokken! Wij zijn betrokken! Wij zijn betrokken!

"Wij zijn betrokken!"
Orlemans & Orlemans

De dubbele ‘O’ in het logo van Orlemans & Orlemans staat voor de namen van onze oprichters, en zeker ook voor Opleidingen in het teken van Organisatieontwikkeling. Nieuwe visies, andere werkwijzen, fusies en nieuwe markten vragen om nieuwe vaardigheden van managers en medewerkers.

Organisatieontwikkeling houdt vaak op als de doelstellingen van het nieuwe beleid bepaald zijn. Wat er moet gebeuren is dan bekend. En hoe dit moet gebeuren wordt vaak als bekend verondersteld.

Echter, 'weten' is iets anders dan daadwerkelijk 'doen'. Er is een voortdurende wisselwerking tussen anders denken, de 'binnenkant' en anders doen, de 'buitenkant'. En daar komen onze trainingen van pas; van anders denken naar anders doen! Mentale gedragstraining is onze core business. Mentaal staat voor de ‘binnenkant’, gedrag voor de ‘buitenkant’.

Op deze site vindt u een overzicht van onze open trainingen. Klik hier voor meer informatie. Uiteraard kunnen wij ook een training 'op maat' ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over ons maatwerk.

Direct naar

Aanmelden nieuwsbrief Linkedin Twitter

Nieuws

NIEUW! De CommunicatieCoach app!

Download nu de app: CommunicatieCoach! Nu beschikbaar in de App store en de Play Store! Verbeter je gesprekken door beter aan te sluiten op je gesprekspartner.

Lees verder

Leergang Operationeel Leidinggeven

De Leergang Operationeel Leidinggeven gaat weer van start in april 2018! Ben jij een startende leidinggevende of wil je je vaardigheden op het gebied van leidinggeven weer even aanscherpen?

Lees verder

Gratis APK!

Laat hier je persoonlijke APK uitvoeren! Analyse Persoonlijke Kwaliteiten

Lees verder

Informatie aanvragen

Als u meer wilt weten over onze opleidingen dan verzoeken we u vriendelijk ons informatieformulier in te vullen.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons. U kunt natuurlijk ook bellen!

InformatieformulierBel mij op