APP FOTO.png
Feedback geven & ontvangen

 

Organisaties en daarmee ook functies blijven zich continu ontwikkelen. Dit betekent voor medewerkers dat zij continu in een veranderingsproces zitten om invulling te kunnen geven aan hun functie en om onderdeel te blijven van de organisatie. Een belangrijke vaardigheid in dit proces is het geven van feedback. De feedback heeft hier de functie om regelmatig met elkaar stil te staan bij de afgelopen gebeurtenissen en deze te evalueren. De uitkomst hiervan kan positief en negatief zijn. Sinds een aantal jaren wordt daar een andere vaardigheid aan toegevoegd; het geven van feedforward. Bij deze vaardigheid wordt er niet teruggekeken maar vooruitgekeken waarbij men naar elkaar toe verwachtingen uitspreekt over hoe te reageren in bepaalde situaties. Deze laatste vorm van communiceren wordt vaak positiever ervaren als het geven van feedback.

 

Doel

In dit programma leert de deelnemer op een constructieve wijze feedback en feedforward te formuleren.

 

Doelgroep

De training is ontwikkeld voor alle medewerkers die functioneren in een groter geheel. Groepsgrootte: max. 6 personen

Programma's Feedback geven & ontvangen

Locatie: Bureau Orlemans & Orlemans Nijmegen. 

Kort & Krachtig, programma 1 dagdeel (9:00 - 12:30 uur)

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Feedback geven & ontvangen. Op basis van de theorie ga je aan de slag met een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Tijdens het dagdeel training ga je aan de slag met korte, praktische oefeningen die aansluiten op de door jou gemaakte zelfanalyse. 

Data Feedback geven & ontvangen Kort & Krachtig: 

25 april 2019

Kosten: 349,00 vrij van BTW, inclusief cursusmateriaal

Verdiepend, programma 3 dagdelen (9:00 - 17:00 uur, 13:30 - 17:00 uur)

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Feedback geven & ontvangen. Op basis van de theorie maak je een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Het programma bestaat uit 2 aaneengesloten dagdelen en een terugkomdagdeel na 4 weken. In de middag van de eerste dag ga je aan de slag met een acteur voor praktische oefeningen die je gaan helpen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Tijdens het terugkomdagdeel kun je ervaringen uitwisselen met je mede-cursisten en worden oefeningen gedaan afgestemd op ieders individuele behoefte.

Data Feedback geven & ontvangen Verdiepend: 

28 maart & 25 april 2019

Kosten: 995,00 vrij van BTW, inclusief cursusmateriaal

Schrijf je hier in voor dit programa!