APP FOTO.png
Communicatie en interactievaardigheden voor professionals

 

Communicatie en interactievaardigheden zijn van grote waarde in het dagelijks werk.

Zijn er bijvoorbeeld situaties waarin je een ander wilt beïnvloeden? Bij tegenstellingen en verschillende belangen een prettige sfeer wilt behouden? Er voor zorgen dat je streven geen irritatie oproept. Je doel wilt bereiken en dat in een prettig contact met de ander? Een goed inzicht in het eigen gedrag, beschikken over de ‘juiste’ gereedschappen’ in contacten met  anderen, stellen je in staat om effectief en resultaatgericht te blijven reageren.

 

Doel

In interacties met anderen helder en contactmakend communiceren.

 

Doelgroep

Professionals die hun communicatie- en interactievaardigheden willen verhogen.

Planning en organisatie

Locatie: Bureau Orlemans & Orlemans Nijmegen. 

Kort & Krachtig, programma 1 dagdeel (9:00 - 12:30 uur)

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Communicatie en interactievaardigheden. Op basis van de theorie ga je aan de slag met een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Tijdens het dagdeel training ga je aan de slag met korte, praktische oefeningen die aansluiten op de door jou gemaakte zelfanalyse. 

Data Communicatie en interactievaardigheden Kort & Krachtig: 

11 juni 2019

Kosten: 349,00 vrij van BTW, inclusief cursusmateriaal

Verdiepend, programma 3 dagdelen (9:00 - 17:00 uur, 13:30 - 17:00 uur)

In dit programma ontvang je voorafgaand aan de training de theorie over Communicatie en interactievaardigheden. Op basis van de theorie maak je een zelfanalyse ten aanzien van je eigen vaardigheden. Het programma bestaat uit 2 aaneengesloten dagdelen en een terugkomdagdeel na 4 weken. In de middag van de eerste dag ga je aan de slag met een acteur voor praktische oefeningen die je gaan helpen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Tijdens het terugkomdagdeel kun je ervaringen uitwisselen met je mede-cursisten en worden oefeningen gedaan afgestemd op ieders individuele behoefte.

Data Communicatie en interactievaardigheden Verdiepend: 

14 mei 2019 & 11 juni 2019

Kosten: 995,00 vrij van BTW, inclusief cursusmateriaal

Schrijf je hier in voor dit programma!